Poro-ohjelmat

Poro on puolikesy eläin, jolla on oma luontonsa ja tapansa. Tästä syystä matka ajoporoksi, jonka voit antaa kokemattomankin henkilön käyttöön, on pitkä ja kestää useampia vuosia. Jokaisen poron kanssa tehdään töitä nuoruudesta alkaen niiden ehdoilla. Tuona aikana oppii tuntemaan jokaisen poron temput, persoonallisuuden ja paljon muuta mielenkiintoista.

Tilallamme sinulla on mahdollisuus tutustua ammattilaisten kouluttamiin tai vasta koulutuksessa oleviin Lapin komeisiin sarvipäihin yhdessä poromiehen kanssa.

Tule siis tutustumaan Nemoon, Roniin, Kuuraan ja muihin poroihin!

Sinä & poro

Ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua lähemmin poroihin yhdessä poromiehen kanssa. Kuule tietoa poroista, niiden kouluttamisesta ja kaikkea muuta mielenkiintoista porotaloudesta. Jutustelun ohessa voit syöttää jäkälää ja rapsutella oikeaa ajoporoa sekä tutustua vasta koulutuksessa olevaan poroon. Lisäksi voit ikuistaa itsesi, perheesi tai kaveriporukkasi Lapin oman symbolieläimen kanssa.

Kesto n. 20 min

Hinta 10€/hlö, perhe (2+2-3) 35€, (min. 2hlö) hlö 10 €

Poron vuosi - Tilaesittely

Kerromme poroista ja porokulttuurista Tunturi-Lapissa. Esittelyn jälkeen pääset tutustumaan myös poroihin ja ruokkimaan niitä.

Hinta 10€/hlö, perhe (2+2-3) 35€, (min. 4hlö)

Lisäksi teemme erilaisia hääkuljetuksia ja muita poikkeuskeikkoja Levin alueella poroillamme.
Kysy tarjousta!